Tuesday, August 10, 2010

Model: 'Cristiano Ronaldo Geen Ster in Bed'

Londen (ANP) - Het Britse model Jasmine Lennard vindt dat de wereld moet weten wie de echte Nou Cristiano Ronaldo is. Daarom schrijft ze in een blog op onder meer Daily Mirror dat hij geen seksgod is. 
De 25-jarige Lennard vertelt dat ze kennen leerde Ronaldo in 2008. Hij echter niet zelf stapte op haar af, maar zijn vrienden sludge dat voor hem oplossen. Lennard wilde hem wel haar telefoonnummer Mrs Geven, Mits de voetballer er zelf om Vroeg. 

Twee dagen later zagen ze elkaar weer en ze met elkaar doken het in bed. "Ik heb een mannelijke seksdrang en dit was voor mij een spelletje. Hij was het speeltje "Aldus Jasmine. Maar ZIJ voelde zich meer dan man in bed Cristiano. "Het was heel erg." Het duurde Bovenden niet lang voor de vrijpartij voorbij was. "Misschien had hij een dag Slecht." 

Egoïstische vrouwenversierder 

Jasmine wijdt people niet uit over de de bedprestaties van de Real Madrid-speler. Ze schrijft ook dat hij aan vrouwen verslaafd is en dat hij soms met de tekst sms'jes "Hola babe, ik Denk aan je 'verstuurt naar een hele groep vrouwen, hoeveel er vervolgens afwachtend reageren. 

Toch vertelt het model niet people Slecht dingen over Ronaldo. Condensed ze zo goed met elkaar praten over de dood van zijn vader en zijn die de strijd tegen kanker møder voerde. 'Ik was dan verward over wie hij is echt Nou. Is hij gewoon een egoïstische vrouwenversierder, of Toch een kind met onvolwassen teveel mensen om hem die altijd maar hee 'and' zeggen? "

0 Comments:

blogger templates | Cheap Domains