Tuesday, August 10, 2010

Stevens Family Offering Prayers

Kone meni lähellä Aleknagik kahdeksan tai enemmän ihmisiä kyytiin viime yönä, ja uskotaan, että viisi eivät selvinneet kaatua. Entinen senaattori Ted Stevens uskotaan olleen koneessa. Tämä ei ole vahvistanut tietoa.
De Haviland Otter on sanottu kuuluvan GCI, ja oli matkalla jättää GCI omistaa Lake Aleknagik pohjoispuolella Dillingham. Kansalliskaarti helikopteri on jo laskeutunut paikalle.
Stevens perhe, selvitys tiistaina sanoivat tarjota "niiden rukoukset kaikkien aluksella andfor heidän perheilleen. Kiitämme rohkeita miehiä ja naisia, jotka pyrkivät pääsemään sivustolle. Jatkamme työtä Alaska National Guard, US Coast Guard ja Alaska State Troopers. Kiitämme everyonefor tukensa ja rukouksissa. "
Kun ilmoitus julkaistiin tiedotusvälineille tiistaiaamuna Guard sanoi:
"Alaska Air National Guard ja US Coast Guard on tällä hetkellä-kohtauksen lentokoneonnettomuuden joka tapahtui 17-kilometriä pohjoiseen Dillingham maanantai-iltana.
Alaska Air National Guard 210th Rescue Squadron, HH-60 Pave Hawk helikopteri kuljettaa 212. Rescue Squadron pararescuemen pystyi laskeutumaan minuuttia sitten ja on tällä hetkellä lääketieteellistä tukea onnettomuuden uhreille paikalle.
US Coast Guard C-130 tarjoaa tukea myös yli pään ja sitä on saatavilla ottamaan uhreja tarvitsee kiireellistä lääketieteellistä tukea Anchorage, kun uhrit kuljetetaan Dillingham. "

0 Comments:

blogger templates | Cheap Domains